Rólam

Transzformatív coachként a modern és spirituális szemléleteket ötvözöm egy igazán hatékony és hosszan tartó változás érdekében.

Édesanyámnak köszönhetően gyermekkorom óta hiszem, hogy az élet több mint fizikailag megnyilvánult formák világa.

Mindig is részem volt ez a szemlélet, ám akkor bontakozhatott ki és mélyülhetett el ez a tudás igazán, amikor súlyos betegséget diagnosztizáltak nálam. Tudtam, hogy a betegségen keresztül a lelkem jelzi, hogy figyelemre van szüksége.

Ez volt a belépőm az önfejlesztés világába. Elkezdtem feltárni mindazokat a mélyen elnyomott emlékeket és megéléseket, amelyek tudat alatt megbetegítették a testemet és meghatározták a jelenem mindennapi cselekedeteit. Amikor felismertem ezeket a mintázatokat, elképesztő volt látni, hogy az életem minden területét meghatározták, kezdve a párkapcsolatomtól, a munkámon át, a magamról alkotott képig.

Az egész életem gyökeresen átalakult. Azáltal, hogy tudomást szereztem ezekről a működésekről, már hatalmamban állt megváltoztatni azokat, ha elég tudatos maradok a mindennapokban. Megtettem, és a változás hihetetlen volt, olyannyira, hogy néhány év távlatából mára már teljesen új életet élek, amelyben más emberek vesznek körül, új környezet és új hivatás.

Így kaptam ugyanis a segítői pályát ajándékba, eszközként ahhoz, hogy mindezt a változást, amit magamon megtapasztaltam, mások életébe is elhozzam. Célommá vált, hogy minél több embert kísérjek a saját álmukhoz vezető úton, hogy a valódi emberi potenciált megtapasztalva elérjék a vágyott céljaikat, és egy teljesebb, boldogabb életet élhessenek.

Személyes vágyaim közé tartozik, hogy minél több ember sikertörténetében legyek szereplő, mert ezt a lábnyomot szeretném magam mögött hagyni.

Mára már, a több mint 2000 privát coaching órát és számos csoportos foglalkozást tudhatok magam mögött, ami fantasztikus boldogsággal tölt el, hiszen szenvedélyesen szeretem a hivatásomat. Mindezek mellett pedig rendszeresen megosztom a tudásomat a social média felületeimen, valamint hanganyag formájában a Formaállapot nevű podcast csatornámon, remélve, hogy egy-egy építő gondolattal hozzájárulhatok azok mindennapjaihoz, akik követik a munkásságomat.