Flora’s book club

mastermind

Ahol a transzformatív coaching, az önfejlesztő könyvek és a közösség ereje találkozik. Légy részese Te is ennek az egyedülálló önismereti mastermind csoportnak.

Az én történetem

Miért hoztam létre a csoportot?

Az önfejlesztés egyik alapkövét a megfelelően kiválasztott olvasmányok jelentik. Egy-egy ilyen témájú könyv ugyanis hatalmasat tud lendíteni az ember életén és személyiségén, amennyiben jól alkalmazza az olvasottakat.

Ugyanakkor visszatérő panasz a hozzám fordulóknál, hogy bár rengeteg hasonló könyvet olvastak már, mégsem sikerült a gyakorlatban érvényesíteni az elméletben jól működő tudást, amit kaptak. Így az olvasmány felkerült a polcra a többi elfeledett kacat mellé, és néhány hét múlva onnan folytatták tovább életüket, ahol abbahagyták.

Milyen értékeket kapsz, ha csatlakozol?

1. Transzformatív Coaching

A transzformatív coaching eszköztárával és vezető kérdésekkel segítek megfogalmazni és összegezni azokat az értékeket, amelyeket kaptál, tudatosítani mindazt, ami az olvasottak hatására leért, vagy éppen felszínre jött benned.

2. A Közösség Ereje

Egy olyan dinamikus közösség tagja leszel, ahol hónapról hónapra hasonló érdeklődési körrel rendelkező emberekkel oszthatod meg a nézőpontodat, a kihívásaidat, félelmeidet, céljaidat, ahol nem csak csacsogás van, hanem mély transzformatív beszélgetések.

3. Új Perspektívák

A többi résztvevő perspektívájában is óriási potenciál rejlik, mivel olyan gondolatokat ébreszthet benned valaki más nézőpontja, amelyek nem születnének önmaguktól.

4. Célkitűzések

Minden személyes találkozó végén vállalásokat tűzünk ki arra vonatkozóan, hogy milyen gyakorlati lépéseket fogsz tenni annak érdekében, hogy az elméleti tudást átültesd a gyakorlatba.

5. Utánkövetés

Minden hónapban ránézünk az előző havi vállalásodra, megbeszéljük hogyan haladtál, és mik jelentettek kihívást, nehézséget. Egy csoporton belül tett célkitűzés olyan motivációs erőt ad, amely arra késztet, hogy mindenáron elvégezd, amit vállaltál.

Hogyan működik?

Minden hónapban megosztok veled és a csoport többi tagjával egy önfejlesztő/ önismereti témájú könyvet, amelyet az adott hónapban elolvasol, majd minden hónap első hétvégéjén egy csoportos foglalkozás keretein belül reflektálunk az olvasottakra, majd kezdetét veszi a csoportos munka.

A csoport maximális létszáma 10 fő, amely összeállítására kiemelt figyelmet fordítok, a megfelelő hangulat és kohézió érdekében.

A személyes foglalkozások Budapesten a 11. kerületben kerülnek megtartásra.

A tagsági díj havi 20 000 ft.

Légy Te is tagja ennek az egyedülálló közösségnek.

Jelentkezz most!

Légy Te is tagja ennek az egyedülálló közösségnek.